Mad og Sundhed

Sundt take away

By september 13, 2016 No Comments

En beskrivelse af sundt take away mad

Der er mange mennesker, som er ved at blive trætte af det sædvanlige burger take away, og det er sådan set også forståeligt. Der er derfor også blevet plads til nogle af de lidt mindre kæder, som har noget meget godt at byde ind med fx https://www.sunset-boulevard.dk/. Det smarte ved sådan en restaurant er at man kan få mange forskellige ting, alt lige fra semi sunde burgere til salater og sandwiches, det er også betragtet som nem take away, da de har nogle meget smarte systemer, som mange andre ikke har. Så hvis man ikke er kommet igang, med at prøve noget af den “nye” take away, ja så er det bare at komme igang, da det åbner en hel ny verden af lækker take away. Man skal dog ikke regne med at disse lidt mindre firmaer, bredder sig hurtigt i starten , da de først skal have noget større op at køre her hjemme.

Her kommer der en lille guide til hvis man gerne vil finde noget lidt sundere take away: Man kan fx starte med at se på inhold, af fx kalorier og fedt på forskellige ting, også sammenligne dem som er “sunde” med, dem som ikke er, der kan man nemlig for det meste se en stor forskel, og selvom det stadigt er usundt, ja så er det langt fra ligeså usundt som en normal burger. Så kan man også lade vær, med at bestille den største kalorie bomber hver gang, da det vil hjælpe en, en hel del, ihvertfald hvis man gerne vil tabe sig lidt.

Man behøves jo heller ikke at drikke sodavand vær gang, man kan sagtens finde nogle sundere alternativer, fx juice og smoothies. Nogle af de nye “kæder” tilbyder nemlig af lave sunde juices, og gode smoothies, som ikke indeholder så meget som sodavand. Man kan sagtens tage noget med en del kalorier i, men så skal man nok bare priotere lidt bedre, da man ellers i længde vil tage, en del kilo på, som kan være svære at smide igen.