Boligindretning

Pandora møbler

By juni 23, 2022 No Comments

Nu er jeg meget til de her stor sække som man kan slænge sig i – om det så er ude eller inde – Jeg har i hvert fald lige købt et sæt til vores terrasse, og jeg nyder at sidde / ligge der med min kaffe og en god bog. Jeg tror man skal have været inden på Pandora Living og deres hjemmeside, før man kan forestille sig hvordan disse kæmpe sækkestole ser ud – for det er noget af det bedste at sidde i, de former sig jo helt efter kroppen, uden at man falder helt ned i sækken og ikke kan komme op igen.
Pandoreliving.dk har mange lækre ting, men for mig har det været det mest interessante disse sække stole og så lige deres reolsystem.

Det kan godt være at der er mange der syntes at disse sækkestole er børnemøbler, men så er jeg et stort barn, for jeg elsker at sidde i dem – men, må så også indrømme at det er mine børn også. Jeg anede ikke at man kunne få disse store sækkepuder til udendørs brug, så da jeg så det, tog det ikke lang tid før jeg havde dem hjemme. Så nu har eg fået lavet sådan et lille wellness område i haven, et lille spa og så vores store sækkestole hvor vi har et lille bord stående til en blomst og kolde drinks.
Så nej, det er ikke kun børnemøbler. Til gengæld så har Pandora Living lege og boldmadrasser til børn, og de er udformet således at børnene også udfordres motorisk hvis man laver en forhindrings bane ud af dem – jeg kan godt forstå at børn kravler i møblerne, de har brug for at bevæge kroppen en del anderledes end vi andre har – og hvis man er de voksne mennesker der ikke vil have at børnene kravler i møblerne, så er det alle tiders ide med disse lege og bold madrasser eller motorik lege sættet.
Jeg ville have ønsket at det fandtes dengang jeg havde de helt små børn, for det giver virkelig børnene mulighed for motoriske bevægelser frem for ens pæne sofa i stuen.