Mad og Sundhed

Nem og lækker mad med plantefars

By juli 10, 2019 No Comments

Vil du også gerne spise lidt grønnere?

Valsemøllen har gjort det nemt for dig med et stort udvalg af økologiske og vegetariske opskrifter. De er nemme at gå til, og giver bud på vegetariske retter til bl.a. frokost og aftensmad.

Plantefars er sundt og godt for både dig og miljøet

Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars er nemt at anvende, og perfekt til den travle dag. Frem for at vælge de hurtige og ofte usunde løsninger, er plantefarsen et hurtigt, nemt og ikke mindst velsmagende alternativ til kød.
Perfekt til dig som er vegetar, eller bare gerne vil skære lidt ned på kødet og bare elsker velsmagende, grønne retter.

Grundopskrift på plantefars

På hjemmesiden findes en basis opskrift på Valsemøllen Green Life Kødfri fars, der fortæller hvordan du anvender plantefarsen, og hvordan du kan bruge den samme fars til boller i karry, en salatbowle eller en måske en tomatsovsret. Du kan krydre farsen og derefter anvende den i forskellige retter, det er nærmest kun fantasien der sætter grænser.

Spændende plantefars opskrifter

Rækker fantasien ikke helt, kan du på Valsemøllens hjemmeside finde et stort udvalg af spændende plantefars opskrifter. Her er mange forskellige muligheder, og stor inspiration at hente. Du kan f.eks. finde opskrifter på veggiedeller og veggiebøffer, i forskellige retter.

Valsemøllen gør det nemt for dig, at gå den vegetariske vej. Med deres Green Life Økologiske produkter får du et let og lækkert alternativ, når det skal gå hurtigt.

Gå ikke glip af de spændende opskrifter på hjemmesiden. Der er mange spændende bud på vegetarisk livsstil, som viser at det slet ikke behøver være hverken besværligt eller kedeligt, at spise kødfrit. Så kig forbi og find inspiration til nemme og velsmagende retter til hele familien.