Uddannelse og Ledelse

Lis G – lækre styles til plus size.

By februar 26, 2019 No Comments

Lis G er en tøjbutik med fokus på smart tøj og styles til plus size kvinder.
Virksomheden har fokus på at bryde grænserne og lægge stor kraft på, at selvom du er en stor kvinde, så kan du stadig klæde dig med i lækkert plus size tøj.
Det handler nemlig om ikke kun om, at tilbyde tøj til store kvinder men også at det skal være lækkert tøj så du kan føle dig fabelagtig.

Lis G har et bredt sortiment så du kan finde tøj der passer lige til dig og din smag, med masser af mulighed for at udfolde dig og klæde dig lige så du føler dig tilpas.
Butikken har størrelser fra str.42 og helt op til str.64 – så du kan få tøjet i din størrelse uden problemer.
Mange vil måske mene, at som ung kvinde eller pige, så kan det være svært at finde lækkert og smart tøj, når du er plus size – men det mener Lis G, er helt forkert. De tilbyder tøj til både unge piger og modne kvinder.
Sortimentet strækker sig fra de helt billige mærker til de mere dyre designermærker, så du uanset hvor meget du er villig til at spendere, så er der også noget for dig!

Du kan finde Lis G på Bredgade 3, i Kolding eller gå online på deres hjemmeside, hvor det er muligt at købe alle deres lækre mærker.
Det er også muligt, som kunde hos Lis G at få et kundekort, som giver dig en række fordele.
En af fordelene er blandt andet, at du har mulighed for en finansieringsordning med handlefrihed helt op til 30.000 kr.
Du kan også downloade butikkens katalog på deres hjemmeside samt melde dig til deres nyhedsbrev og altid være opdateret.

Har du lyst til at se mere af Lis G og deres tøj? Du kan finde Lis G på i både fysisk butik, på deres hjemmeside og endda på sociale medier som facebook og instagram, hvor du kan følge med fra en mere uformel side af Lis G – du kan her både følge dem rundt på messer, følge med i nye styles og se når de har kreeret nye udstillingsvinduer i butikken.