Computer og IT

Kombiner det virtuelle med virkelighed med Vuforia Augmented Reality

By september 10, 2019 No Comments

Vuforia Augmented Reality giver dig en unik mulighed for, at blande overlejrede virtuelt data med reelt data. Vuforia Augmented Reality hjælper virksomheder med, at bruge det man kender som virtual reality, og bruge det til virksomhedens fordel. Det er blandt andet indenfor montage, reparation, service og produktion at man kan se en stor anvendelse af det. PTC AR har allerede vist sig, at være brugbart for mange virksomheder i dag. Så det er alt andet lige også noget, som man trygt kan investere i.

I dag har du rent faktisk mulighed for at se et produkt igennem din smartphone eller lignende og scanne den i 3D-model. Så det gør det også meget mere fleksibelt, når det er man skal udvikle produkter og gøre en forskel på det område. PTC Augmented Reality kan give dig nogle helt unikke arbejdsprocesser, som man nok ikke rigtig kan sætte sig ind i, med mindre man vælger at investere både tid og penge i området.

Undslip alle de grimme tunge manualer

Man kan alt andet lige forstille sig et scenarie, hvor man med virtuelt data bliver guidet igennem en montage eller reparation og alle de dele man skal bruge bliver lyst op. Der bliver vist hvordan man skal skille og samle ting af. Det betyder som sagt også, at man kan slippe for manualer og så videre. Så er der alt andet lige også gode muligheder for, at man kan være lidt mere produktiv i arbejdet.

Du vil også være i stand til at give dit personale et meget bedre værktøj til at yde service med. Så det er alt andet lige også noget, som gør at din medarbejderstab bliver bedre stillet og sidste ende også dig. Så der er mange fordele at hente, når det er man taler om eventuelle systemer gearet til det formål. Du opnår i bund og grund en bedre service og du sikrer dig et mere konsekvent resultat indenfor områder som service.