Boligindretning

Interessen for boligindretning er særlig for danskerne

By december 5, 2019 No Comments

Det dutter hos Møbelmutter

I Herlev ligger der en lille, lækker butik, der sælger de skønneste møbler. Møblerne kan også bestilles i onlinebutikken. Klik og se udvalget her.

Her finder du de smukkeste vitrineskabe

Butikken har specialiseret sig i sorte vitrineskabe, men sælger også meget mere end det. Hos Møbelmutter kan man udover vitrineskabe finde borde og stole, lamper, boligtilbehør, møbelserier, tøj og noget anden-sortering. Vitrineskab jern er lavet i råt og raffineret jern med glas i lågerne. Der er tale om en maskulin serie, hvor der er tilført slitage på jernet og tydelige svejsninger, som står i flot modsætning til glasset. Denne serie kalder Møbelmutter for RAW, og materialerne er alle bæredygtige. I RAW-serien kan man blandt andet finde et vitrineskab, der skal stå på gulvet, men også et hænge vitrineskab, der kan frigøre gulvplads nedenunder.

Sådan kan du forfine dit møbel

Det gode ved Møbelmutters hjemmeside er, at den giver gode idéer til at forfine hjemmet. Udover de smukke, lidt rå vitrineskabe, så viser siden også andre produkter, der matcher vitrineskabene smukt. Man kan købe smukke lamper i et råt og industrielt look, der matcher flot. Vil man fuldende looket, så skal man trykke videre på stole og borde sektionen, der viser sofaborde, serveringsborde, skriveborde og spiseborde. Spisebordene er lavet i smukke planker i ask og eg, og stolene dertil er lavet i industriel jern eller som i retrostolene i gammelt læder og jernstel.

Møbelmutter når det er bedst

Møbelmutter elsker sine produkter og sine kunder. Derfor er der altid kaffe på kanden, når Møbelmutter fremviser sine retromøbler, der alle er udvalgt med omhu og en høj grad af forelskelse. Det er nemlig Møbelmutter, der har designet de fleste af møblerne selv. Træet er af genbrugstræ, da Møbelmutter går op i bæredygtige materialer. Det er også muligt at forespørge på specielle møbler, som ikke allerede er i butikkens sortiment. Det kan f.eks. være, hvis man ønsker et bord i en speciel størrelse. I det hele taget giver Møbelmutter et indtryk af personlighed og en stil, der læner sig op ad et autentisk New Yorker hjem med sit rå look.