Biler og sjov

Her kommer du af med din gamle skrotbil

By august 21, 2016 No Comments

Har du en gammel skrotbil, som ikke kan køre længere. Så er det måske på tide, at finde ud af, hvad man så skal gøre med den. Det man kunne gøre, kunne jo for eksempel være, at finde en ophugger i københavn, hvis man bor i området omkring her. Her kan man så få af vide, hvad man videre skal gøre med bilen. Det er nemlig for alle parter bedre, at aflevere sin skrotpræmiebil til ophuggeren, i stedet for bare at have den stående.

Gør det for det første for miljøet

Når man alligevel ikke kan bruge sin bil. Så er den ikke rigtig til nogen nytte. Derfor kan man også lige så godt bruge den på andre måder. Der er i hvert fald ikke nogen grund til, at den for eksempel står og forurener undergrunden. Når man afleverer den til ophuggeren, sørger de for at behandle den som man nu skal. Og hvis der skulle være skadelige stoffer i den, at de så også bliver behandlet på bedste vis, således at de ikke går ned og forurener undergrunden.

Hvad kan du få for bilen

Men når du skal aflevere din bil på denne måde, så er du sikkert også interesseret i at vide noget mere omkring, hvad du kan få i skrotpræmie for den. Men den måde, man regner en skrotpræmie ud på, er ud fra bilens stand. Det vil sige, at hvis der er mange reservedele i bilen, som man kan bruge til noget. Så bliver den lige pludselig meget mere værd, end hvis der slet ikke er noget i den, som man kan bruge udover skrot.

Så er du ude ovre den bekymring

For at give sig selv en bekymring mindre. Så kan man lige så godt komme af med sin skrotbil så hurtigt som muligt. Der er ikke nogen grund til at trække den. Eller på anden måde, at udskyde det, eller kigge på andre alternativer. For det er helt sikkert, den bedste måde, at komme af med sin skrotpræmiebil på, at gøre sådan her.