Ikke-kategoriseret

Fertilitetsklinik Fredericia

By juli 26, 2018 No Comments

IVF Syd, fertilitetsklinik fredericia har mere end 10 års erfaring indenfor sit felt. Med de mange års erfaring kan de samtidig bryste sig af, at de har været med til at hjælpe med at mere end 2800 børn er kommet til verden efter behandling på klinikken. Det svarer til, at der gennemsnitligt bliver født et IVF-SYD barn om dagen!

Klinikken i Fredericia befinder sig på en gammel nedlagt vingård, og disse smukke rammer danner en behagelig atmosfære, hvor det enkelte individ bliver taget hånd om. Det betyder også, at der tages udgangspunkt i hver enkelt patient, hvor ethvert forløb og enhver behandling er tilpasset til netop den individuelle patient. Pr. 1.9.18 åbner fertilitetsklinik fredericia også en filial centralt beliggende i Odense. Her kan man komme til samtaler og blive scannet, men selve fertilitetsbehandlingen foregår stadig på klinikken i Fredericia. Er man blevet gravid og ønsker en vejledende dato på, hvornår man har termin, inden man er blevet scannet, kan man med fordel også bruge en terminsberegner.

Hos fertilitetsklinik fredericia er det alle, lige fra heteropar, lesbiske par samt enlige kvinder, der kan få hjælp til graviditet. Man kan også melde sig som ægdonor, således man kan hjælpe andre barnløse par og singler.

Succesraten hos fertilitetsklinik fredericia ligger utrolig højt, og kigger man ind på hjemmesiden for fertilitetsklinik fredericia kan man også læse om en masse glade forældre, der har fået hjælp til deres graviditet gennem fertilitetsklinik fredericia. Udover den, velsagtens implicitte glædelige historie, om de kvinder, der er blevet gravide, er det som også skinner igennem de mangle glade fortællinger, den menneskelige og kompetente måde, at hele personalet hos fertilitetsklinik fredericia har ageret på igennem de mange forløb, som de alle har været en del af.

Priser og forløb er individuelle, og derfor kan man som udgangspunkt kigge på priserne på hjemmesiden.