Mad og Sundhed

Få kolde drikke med en isterningmaskine fra Gastroudstyr!

By juni 3, 2019 No Comments

Hos Gastroudstyr finder du nogle af markedets bedste maskiner og udstyr til storkøkkener, som perfekt til ejeren af en stor restaurant, cafe eller andet med et større tilhængende køkken.
I et stort køkken er der brug for mange større maskiner og udstyr med ordentlig kapacitet, for at kunne holde flowet kørende i køkkenet.

Et rigtig smart supplement til dit køkken eller bar er en isterningemaskine!
Intet er mere lækkert end en iskold øl eller anden drik serveret til maden, når du serverer det for kunderne.
På restauranter hvor det hurtigt kan blive presset med tid i køkkenet eller for personalet, så er en isterningemaskine eksemplarisk at have – du sparer massere af tid, og er sikker på hele tiden at have rigeligt med isterninger til gæsterne. ¨

Isterningemaskinerne du finder hos Gastroudstyr er af høj kvalitet til gode og konkurrencedygtige priser, så alle storkøkkenejere kan være med uanset budgettet.
Maskinerne kræver kun noget så simpelt som strøm, vand og afløb – så er der ellers gang i produktionen af isterninger.
En isterningemaskine kan producere op til flere kilo isterninger i løbet af en dag, selvfølgelig alt efter kapaciteten af maskinen – derfor er det fantastisk med et så dybt sortiment som Gastroudstyr tilbyder.
Der findes en isterningemaskine i lige den størrelse du skulle ske at mangle!
Desuden er dette et smart tiltag hvis du ønsker flotte isterninger uden luftbobler og uden en underlig bismag som kan ødelægge den ellers lækre kolde drik for kunden.

Lyder en isterningemaskine som et supplement som ville passer perfekt ind i dit storkøkken eller i din bar?
Så tag et kig forbi Gastroudstyrs hjemmeside og find lige den maskine og kapacitet som passer lige til dit behov – det er super enkelt, og hvis du har behov for hjælp så tilbyder Gastroudstyr en personlig og god vejledning så du kan komme på rette vej!