Computer og IT

Få en stærk B2B Webshop

By januar 8, 2020 No Comments

Uendelig online handel

Hvornår man helt nøjagtigt startede med at bruge pengene som en gangbar godkendt byttemiddel vides ikke med sikkerhed. De første sedler, der vides noget om, stammer fra Kina omkring år 1000. Først langt senere blev de vestlige pengesedler produceret. På trods af det, så er det alligevel lykkedes at få andre varer end dem, man selv producerede. Siden tidernes morgen havde man byttekøer, kunne man bytte til nogle byttehøns. Havde man rodfrugter, kunne man bytte med bær, og så videre. Det hele handlede om udbud og efterspørgsel, og det gør det stadig. Nu har man blot opfundet en fælles bytteenhed; en seddel eller en mønt.
Frem til opfindelsen af World Wide Web har de fysiske mønter og sedler været et byttesymbol, for en seddel kunne sagtens være mere værd end det produkt, der blev handlet. Det handler altså også om, hvad vi i samfundet er blevet enige om, at pengene symboliserer af værdi. Da World Wide Web indtog verden fik pengene en anden betydning. Pludselig så vi ikke pengene mere; de var blevet symbolske. Vi kunne købe noget uden at skulle have mønt og seddel op af lommen. Vi kunne hente vores penge direkte i banken og ”usynligt” overføre dem til en World Wide Web butik. Mulighederne for at bruge penge blev uendelige og uafhængig af tid og sted.

Internettet som markedsplads

Handlen på internettet er eksploderet siden schweizeren Tim Berners-Lee opfandt World Wide Web. WWW gjorde det pludseligt muligt for helt almindelige mennesker at kommunikere med hinanden gennem computere, og mange erhvervsdrivende så pludseligt deres mulighed for at kunne sælge på en helt anden måde end før. Onlinebutikken blev opfundet. Onlinebutikker retter sig både mod B2B og B2C. En af de virksomheder, der kan hjælpe med en B2B webshop er Navipartner, der leverer dokumenteret høj datakvalitet, og som kan supportere i en tid med stigende onlinehandel. Fremtiden ser lys ud for online handel, og Navipartner har fingeren på pulsen, når det drejer sig om fremtidens tendens. Bl.a. forudsiger Navipartner, at Shopping via sociale medier vil være stigende, og at abonnementbaserede tjenester vil være stigende i 2020. Dette giver en god passiv indtægt for de sælgende virksomheder. B2B hos Navipartner, når det er bedst, er baseret på Magentos B2B modul. Se mere på navipartner.dk.