Elektronik

Elsker du også flotte danske bygningsværker?

By juli 21, 2018 No Comments

Ældre bygningsværker der er noget for sig

I det danske land findes der rigtig mange flotte bygningsværker, som er blevet bevaret gennem rigtig mange år. Vi er nemlig gode til at passe på vores kulturarv her i Danmark. Som først at nævne så er der et væld af gamle danske slotte. De fleste er mulige at besøge især til jul, hvor der holdes mange julemarkeder på de danske slotte.

Så er der også mere almindelig bygningsværk, som f.eks. husene i den gamle by i Århus. De er utrolige smukke og stedet giver dig en oplevelse af at være tilbage i tiden. Bevæger du dig rundt i de danske storbyer som Aalborg, Århus eller København, ser du også mange spir på ældre bygninger, der er flot bevaret.

Dansk arkitektur vinder frem i hele verden

Selvom vi i Danmark holder af bygninger fra fortiden, er vi også vilde med moderne arkitektur. Flere og flere vælger at købe moderne arkitekttegnede huse eller at få en arkitekt til at tegne det hus, som de skal bygge. Vores arkitektur har også gjort os berømt rundt i verdenen. Der er blandt andet med operahuset i Sydney, som er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon.