Boligindretning

Dansk design hos Emmalys

By august 10, 2019 No Comments

LinkEmmalys er en dansk webshop, som har specialiseret sig i interiør og design til boligen. På webshoppen www.emmalys.dk finder man et væld af produkter, og de udvalgte brands på siden tæller en bred vifte af nogle af de mest populærere og velkendte danske designere indenfor bolig-, brugskunst- og livsstilsprodukter.

Hos Emmalys finder man eksempelvis de smukke vaser fra det danske designbrand Morsø. Morsø er et brand, de fleste nok kender som dem, der designer og sælger brændeovne og pejse, men det er faktisk langt fra det eneste, som Morsø har specialiseret sig i. Morsø har nemlig en hel designlinje af blandt andet vaser og andre lækre ting til boligen, der, ligesom deres smukke brændeovne, er kendetegnet ved det funktionelle og rå design, hvor der er kræset for alle detaljer. Morsø vaser kan man således finde i webshoppen hos Emmalys. Man kan her tage et kig på de smukke ‘Flame vaser’, der alle er udført i et organisk design, der lader tankerne falde hen på flammer og ild, præcis det element som Morsø er så kendt for qua deres brændeovne. Vaserne kan pyntes med en smuk buket blomster, men de kan også sagtens stå alene, og pryde ethvert rum.

Morsø har også lavet en anden vase, som de kalder ‘River vase’. Ligesom med ‘Flame vasen’ befinder man sig i den mere organiske del af designspektrummet, hvor vasen, modsat ‘Flame vasen’, leder tankerne hen på vand og havet.

En anden velkendt dansk designer som også er at finde på hylderne hos Emmalys, er Frederik Bagger. Frederik Bagger er særligt kendt for sin nyskabende og til tider provokerende designs, der er nytænkende og grænsesøgende. Hos Emmalys finder man således et stort udvalg af Frederiks Baggers smukke designs, som eksempelvis pendler, glas, vaser og meget meget mere.

Vil man se nærmere på den spændende webshop, kan man gå ind på www.emmalys.dk