Sport og friluftsliv

Campingliv

By juli 28, 2019 No Comments

Selvom sommeren er gået på hæld, og datoen faktisk siger efterår, så er det langt fra slut endnu, når det handler om camping og udeliv. For helårscampisten kan man vel nærmest sige, at det netop er en ny sæson for camping, der er begyndt, selvom mange af de både større og små campingpladser, så småt begynder at lukke ned for sæsonen.

Uanset om man er færdig med at campere for i år, eller om man stadig vil dyrke campinglivet, så har Camping og Fritid i Horsens alt, hvad man skal bruge, når det handler om camping og udeliv. Det er lige fra de helt store artikler som campingvogne, campletter og fortelte, eller C F Horsens som butikken også kaldes, og til de mindre artikler som soveposer, underlag og ting til camping- og lejrkøkkenet. Butikken har både sin fysiske butik, der ligger i Horsens, og en webshop, hvorpå man i ro og mag kan sidde og browse rundt i det store flotte udvalg af alt til camping- og fritidsentutiasten. Camping og Fritid Horsens’ varelager tæller de allermest kendte mærkevarer indenfor sin nichegruppe. Det betyder dog ikke, at priserne er derefter, tværtimod. Camping og Fritid lægger vægt på konkurrencedygtige priser, både når det kommer til den fysiske butik såvel som til webshoppen www.cfhorsens.dk.

I den fysiske butik kan man se Camping og Fritid Horsens’ udstilling af de større artikler som campingvogne og fortelte. Er man på udkig efter nyt fortelt eller en ny campingvogn, bør man helt bestemt lægge et besøg forbi butikken og tage et kig på de flotte campingvogne og telte.

Hos Camping og Fritid Horsens får man den fornødne hjælp og sparring, når man skal købe nyt camping og lejrudstyr. Uanset om man er en habil og erfaren campist, eller om man er førstegangskøber, så kan man altid få kompetent rådgivning hos Camping og Fritid Horsens. Kom forbi og se det flotte udvalg.